Oua de prepelita pe pat de spanac

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 2 Feb 2014 | 4607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua de prepelita
  • 50 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu, mic
  • cateva frunze de spanac proaspat (eu am avut congelat)
  • optional: 1/2 lingurita cu ulei si un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita pe pat de spanac:

Intr-un vas mic (ce nu necesita ulei) asezam frunzele de spanac proaspete si felii de ardei gras si cascaval printre care spargem ouale de prepelita. Daca se doreste se poate aduga si cateva picaturi de ulei si un praf de sare. Dam vasul la cuptor cam 20 de minute, suficient cat ouale sa se coaca bine.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Numarul oualor variaza in functie de varsta copilului. La fel si adaosul de ulei si sare.

2

Daca copilul este suficient de mare, le puteti coace pana se incheaga albusul, galbenusul ramanad moale. (Personal, pentru BBk, gatesc ouale pana ce galbenusul este complet copt)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita pe pat de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]