Oua de Pasti

de ana in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2010 | 6503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea 
  • ulei 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de Pasti:

Spalam bine ouale cu detergent apoi le punem la fiert.Dupa ce le fierbem le coloram conform instructiunilor dupa pachet .Daca nu au luciu la pachet le stergem cu un servetel imbibat in ulei.

Nu am facut fotografii la tot procedeul ,am uitat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de Pasti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite de Paste