Oua cu marar

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2010 | 6150 vizualizari

 

Deja stiti ca dragul meu sot gateste. Si doar fiecare sot stie sa prajesca oua. Reteta aceasta nu si-o poate adjudeca,nu a descoperit-o el,provine din nordul Iranului,dar el mi-a aratat-o. Din partea mea,poate sa le si fiarba in marar,numai sa le faca el!
Oh,e foarte mandru de reteta asta si de cate ori intram pe bucataras ma intreba ce a mai scris lumea la reteta lui de mici cu oua!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1-3 linguri de marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu marar:

Prajeste ouale ochi sau amesteca-le. Presara marar dupa cum iti place. Adauga sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

retetepersane 1

29.11.2010, 15:59

Cat ma bucur ca m-ai lamurit ce e planta uscata care se pune pe oua.
Sotului meu ii placeau foarte mult, pana am spart din greseala borcanul cu iarba fermecata adusa din Iran, care nici el nu stia ce este...

Dana Cristea - pusikmea 1

29.11.2010, 16:03

asta e si reteta preferata a sotului meu

Mitinita 1

29.11.2010, 20:16

retetepersane,el mi-a adus marar uscat din Iran,crezand ca aici nu se gaseste!
pusikmea,ma bucur ca si alti soti mananca precum al meu.si nu e asa ciudat cum am crezut ca e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose si tarta aperitiv