Ostropel de pui

de Alexandra Burz in Pui, 1 Feb 2016 | 8637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 1/2 praz
  • 2 ardei grasi rosii
  • 10 ciocanele
  • Boia de ardei
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Faina
  • Frunze de patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

  • Spalam bine legumele, le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Amestecam. Adaugam 2 lingurite boia de ardei dulce.
  • Spalam bine ciocanelele si le adaugam peste legume.
  • Adaugam apa cat sa treaca cu 3-5 cm peste carne si lasam sa fiarba la fos moderat.
  • Asezonam cu sare si piper.
  • Cand e carnea fiarta, facem o pasta din faina si apa si turnam in co.pozitie amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.
  • Mai lasam 5 minute si e gata.
  • La final adaugam frunze de patrunjel proaspete tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]