Orez armenesc

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 6511 vizualizari

 

Noi facem orezul in felul acesta destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fidea, se rupe in bucati mici
  • 1/4 cana unt
  • 2 1/2 apa
  • 1 cana orez cu bobul lung
  • sare
  • piper
  • 1 cub de gaina (Maggi sau Knorr)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez armenesc:

Se prajeste fideaua in putin ulei pana devine maronie. Se adauga orezul si untul. Dupa 2 minute si adauga si restul ingredientelor. Se fierbe la foc mijlociu 14 minute (depinde de oala folosita si de aragaz) Se ia de pe foc si se amesteca cu furculita. Se pune capacul si se mai lasa 5-10 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez armenesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza