Omuleti de zapada

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2009 | 7031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • Pt umplutura:
  • 100 gr brinza telemea rasa
  • 25 gr unt
  • 2 fire ceapa verde
  • marar
  • piper
  • sare
  • 4-5 masline de ornat
  • 1/4 ardei gras rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omuleti de zapada:

Se fierb ouale tari. Se taie la la baza si se scoate galbenusul. Se mixeaza umplutura din ingredientele de mai sus, apoi se pune aceasta in locul galbenusului.

Se taie ouale in partea ascutita pentru a se face capul omuletului de zapada. Se pun ochii din masline, nasul din gogosar rosu si palarioara tot din masline.

Maturica se face din marar verde sau patrunjel.

TIPS-URI

1

Din aceeasi umplutura se pot face si ciupercute, doar ca in locul capului omuletului punem jumatati de rosie, curatate in interior

Daca ti-a placut reteta noastra "Omuleti de zapada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (4)

Teo 1

27.12.2009, 20:48

ce frumos te-ai jucat ,arta,adevarata

Bunica 1

29.12.2009, 21:00

Ce multa rabdare au bunicutele ! Foarte frumoase ! Pentru o masa festiva platoul este super decorat

valentinalaur 1

31.12.2009, 10:22

bravo!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute, in sos de iaurt