Omleta la cuptor

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2011 | 6481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa potrivita
  • 200 g ciuperci
  • 1 cartof fiert taiat cubulete
  •  Cateva masline feliate
  • 30 ml ulei
  • 1 legatura marar verde
  • Sare si piper dupa gust
  • ½ lingurita busuioc uscat  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Se caleste ceapa, ardeiul si ciupercile taiate marunt in 2 linguri ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara busuiocul uscat si se adauga cartoful fiert taiat cubulete si maslinele feliate. Se mai lasa pe foc 5 minute. Se tapeteaza o forma cu uleiul ramas si se pune compozitia de ciuperci si cartofi in ea. Se mixeaza ouale cu un praf de sare si se pun peste compozitia din forma. Se da la cuptorul incins iute pentru 10-12 minute. Se scoate de la cuptor si se presara marar verde. Se poate servi cu telemea de vaca sau branza de capra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich italienesc