Omleta cu cascaval afumat

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 3946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 g cascaval afumat
  • marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval afumat:

Se bat bine ouale si se amesteca cu cascavalul dat pe razatoarea mare, marar si se potriveste gustul cu sare si piper.

Se prajeste bine pe ambele parti intr-o tigaie bine incinsa.

Am intors omleta de pe o parte pe alta cu ajutorul unui capac.

Am servit cu muraturi si ketchup
.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]