Ciuperci pane

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2014 | 4913 vizualizari

 

Am gasit ieri in piata niste ciuperci champignon mari si frumoase carora nu am putut rezista asa ca am cumparat si eu si prima reteta care mi-a venit in minte a fost sa le fac pane,pentru ca nu am facut niciodata dar imi imaginam cat pot fi de bune,mai ales ca mie imi plac tare mult ciupercile :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
    1 kg ciuperci champignon
    sare
    2 oua
    chilly,
    sos de stridii
    chimen macinat
    4 linguri iaurt
    2 linguri faina
    ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Inainte cu o zi de a le face am curatat ciupercile si le-am spalat bine,apoi le-am sarat pentru a prinde gust pana a 2-a zi.

Am facut un aluat din 2 oua,4 linguri de iaurt,chilly,sos de stridii si chimen macinat,am incins bine uleiul si pe rand am trecut fiecare palarioara prin aluat,apoi le-am parajit pana cand s-au rumenit frumos.

Coditele le-am pastrat separat si probabil voi face un sos din ele pentru paste sau poate pentru o friptura,dar voi reveni cu reteta cand va fi cazul.

Ciupercile pane se pot servi calde,dar si reci,ca si garnitura sau aperitiv,in functie de preferintele voastre.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]