Omleta cu cartofi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2015 | 4459 vizualizari

 

Pentru Saptamana barbatilor care gatesc!

 

INGREDIENTE

Ne sunt necesare:

  • 4 ouă mari
  • ardei capia roşu
  • 2 cartofi potriviţi
  • 200 gr caşcaval Delaco
  • 200 gr ciolan afumat de porc
  • Câteva frunze de busuioc verde
  • Sare şi piper după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi:

Tăiem cartofii în cuburi şi îi aşezăm într-o tigaie cu ulei.

Îi rumenim uşor şi adăugăm ardeiul capia şi ciolanul afumat, tăiate în fâşii subţiri. Acoperim tigaia cu un capac şi lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute, amestecând ocazional.

Presărăm busuiocul tocat, adăugăm ouăle batute spumă împreună cu sarea şi piperul şi la final, caşcavalul tăiat în cuburi mici.

Lăsăm omleta pe foc până se coace uniform.

Se serveştre caldă. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]