Negresa (MULTICOOKER)

de GABRIELACALI in Prajituri, 7 Noi 2014 | 9294 vizualizari

 

Am fost extrem de surprinsa sa vad cat de frumos s-a copt la Multicooker si cat de pufoasa a iesit!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250g zahar
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • 200g faina
  • 2 linguri ulei
  • 200ml lapte
  • 1 pliculet pfraf de copt stins cu otet
  • coaja de portocala, esente
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa (MULTICOOKER):

Albusurile se bat spuma tare cu 3 linguri de zahar din cantitatea totala. 

Restul de zahar se amesteca cu galbenusurile, cacao, lapte, ulei si arome. Acestea se mixeaza bine si li se adauga aromele, un praf de sare si praful de copt stins cu otet.

Bezeaua de albusuri se combina cu compozitia de cacao si celelalte ingrediente. Totul se combina usor si se adauga faina treptat.

Se ung baza si peretii vasului interior si se tapeteaza cu faina.

Se toarna compozitia in vas si se aseaza uniform.

Se apasa butonul MENU, se selecteaza  programul BAKE si temperatura de 180 grade C.

Am apasat COOKING TIME si am selectat 45 minute.

Se apasa START si se inchide capacul.

Dupa finalizarea programului, se scoate vasul si se lasa prajitura sa se odihneasca putin inainte de a o scoate.

Se poate glazura cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa (MULTICOOKER)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]