Negresa de post cu banane

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 29 Noi 2015 | 8143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani zahar
  • 2 cani apa minerala
  • 5 lg gem de prune
  • 1/2 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • 4 cani faina
  • 3 lg cacao
  • 2 banane+2 lg zahar
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu banane:

Se da drumul la cuptor.

Apa se bate cu zaharul pana acesta din urma se topeste.

Se adauga uleiul, dulceata si se bate bine.

Adaugam faina, cacao si praful de copt.

Omogenizam totul si punem in tava tapetata cu hartie de copt.

Taiem bananele felii si le punem peste blat. Presaram si cele 2 lg de zahar.

Lasam la cuptor, la foc mediu cca min. sau pana trece testul scobitorii.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Zamfira 1

30.11.2015, 10:31

Fantastica!!!

Gicuta 1

03.12.2015, 09:09

Minunata!

RODIMUR 1

27.04.2021, 20:02

Îmi place! Minunată idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza noua calita cu taitei de casa