Chiftelute de post din dovlecei

de stefy_a in Mancaruri de post, 7 Apr 2019 | 12134 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi mai mici
  • o ceapa mica
  • 2-3 fire ceapa verde
  • cateva fire de patrunjel
  • 3-4 linguri faina de grau (depinde de cat de bine sunt scursi dovleceii)
  • sare si piper dupa gust
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de post din dovlecei:

- se curata si se spala legumele
- dovleceii si ceapa uscata se dau prin razatoarea mica si se scurg de apa pe care o lasa
- morcovul se da si el prin razatoarea mica
- patrunjelul si firele de ceapa verde se toaca marunt
- se amesteca toate legumele, se adauga sarea si piperul, faina si se amesteca compozitia pana la omogenizare
- se formeaza chiftelute, cu mana trecuta prin apa, care se pun in tava de copt, tapetata cu hartie de copt

- se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pana cand se rumenesc (circa 30 de minute) (la jumatatea timpului, cand sunt rumene la talpa, se intorc cu grija)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de post din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu mamaliga