Negresa de post

de Julie in Prajituri, 23 Mai 2010 | 15457 vizualizari

 

O prajitura usoara si aromata care pe perioada postului e o adevarata incantare.

 

INGREDIENTE

  • o cana zahar,
  •  o cana ulei,
  • o cana apa minerala,
  • 3 cani faina,
  • o lingurita bicarbonat de sodiu stins intr-o lingura de otet,
  •  4 linguri cu gem de prune(sau de care ai prin casa),
  • 2 linguri cu cacao,
  • o lingura cu scortisoara,
  • o lingura cu cafea macinata,
  • ceva miez de nuca maruntita,
  •  cateva stafide,
  •  2-3 bucati de rahat taiat in bucati mici.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Se amesteca bine uleiul cu zaharul si apoi se adauga pe rand: apa,bicarbonatul, faina si celelalte ingrediente.Se amesteca bine si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Se coace, in cuptorul incalzit inainte, aproximativ 30 minute

Se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar farin.Se taie patrate sau romburi dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (8)

nadina73 1

26.05.2010, 23:17

super buna si de post grozava,felicitari 5 furcu

DIANA B 1

10.03.2011, 11:08

imediat , testam

Julie 1

11.03.2011, 07:44

Onesta, sper ca ai testat-o si ti-a placut Pt ca e post, am sa o mai fac si eu, poate de data asta o sa fac si ceva poze mai reusite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu nuci si cirese