Negresa de post

de LC in Prajituri, 26 Noi 2012 | 5600 vizualizari

 

Ceva mai simplu de atat nici ca exista! :)

 

INGREDIENTE

  • o cana zahar
  • o cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 4 linguri gem de prune
  • 3-4 linguri cacao
  • o lingurita praf de copt
  • 5 linguri nuca de cocos dupa gust
  • doua cani faina
  • un zahar vanilat
  • esenta dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Se amesteca toate ingredientele enumarate pana obtinem o compozitie ca o crema si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor pentru 30-35 de minute. Dupa ce s-a racit complet o taiem si o asezam in platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de branza