Negresa

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 27 Feb 2010 | 7257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1 cana nuci macinate
  • stafide
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta de vanilie sau rom
  • cateva picaturi suc se lamaie
  • frisca
  • decor de zahar cu gust de fructe
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt).

Cand se raceste,torni deasupra frisca si decorul de zahar cu gust de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura belea de buna