Muschiulet umplut cu carnat

de divainbucatarie in Porc, 9 Noi 2010 | 16737 vizualizari

 

Aceasta este una din retele simple de muschiulet umplut, cu ajutorul careia orice incepator in ale gatitului nu poate da gres.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc lunguiet
  • 3 carnati
  • 1 bucatica de kaizer
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel usturoi
  • boia dulce
  • 2-3 frunzulite rozamarin
  • 1/2 lingurita de cimbru
  • sare
  • piper
  • 50 ulei
  • 1 ceasca vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet umplut cu carnat:

Taiem muschiuletul pe lungime si il batem putin. Condimentam pe una din parti cu boia, sare, piper, usturoiul pisat, cimbru si punem pe aceasta parte un carnat. Apoi rulam muschiuletul in jurul carnatului. Il intepam cu cateva scobitori pentru a fi siguri ca nu se desface.

Taiem ceapa in 4 sau 6 bucati si o punem pa langa muschiulet in tava. Peste acesta vom aseza kaizerul taiat feliute si rozmarinul tocat marunt. Mai saram si piperam putin, punem restul de carnat taiat bucati in tava. Turnam uleiul si vinul peste acestea si le dam la cuptor, la 200°C, acoperind totul cu o folie de staniol, direct pe carne, pentru 30 de minute. Apoi scoatem folia, intoarcem muschiuletul pe cealalta parte, fara a mai pune kaizerul deasupra (Kaizerul il lasam in tava langa carnat si ceapa) si il dam iar la cuptor, pana se va rumeni putin. Nu trebuie sa il lasam foarte mult pentru ca se va usca carnea.

Il putem servim cu cartofi (sub orice forma), mazare sote, ciuperci sau alta garnitura care va place.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet umplut cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sylvia 1

03.12.2010, 19:47

Vai ce bun trebuie sa fie si asta

divainbucatarie 1

04.12.2010, 15:56

Multumesc!!!!

Bya Ralu 1

21.07.2012, 22:12

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc - Reteta savuroasa la ceaun