Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi

de nadea68 in Porc, 16 Noi 2013 | 6527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de porc
  • 800 g cartofi
  • 3 morcovi
  • condimente pentru carne
  • sare
  • piper
  • unt
  • lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi:

Incepem cu piureul.Curatam si spalam cartofii si morcovul.Taiem bucati mici si punem la fiert.

Cand da in clocot adaugam sare.

Lasam pe foc pana cartofii si morcovul e fiert bine.

Scoatem cartofii si morcovul si-l pisam bine cu lingura.Adaugam lapte si unt.Iar la sfarsit adaugam si un pic de piper dupa gust.Obtinem piure :)

Carnea o spalam o tamponam cu servet de hartie .Presaram cu condiment pentru carne.

Eu am folosit grilul.

Incingem grilul si asezam carnea pe el.Tinem cateva minute pe o parte si pe alta pana e prajita bine.

Servim cu piure de cartofi si morcovi.

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice tip de carne ,preparat si in alt mod(fript,fiert)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu coasta de porc si ciuperci