Muschiulet de vitel in crusta aromata

de Oana in Vita, 10 Ian 2011 | 10383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschiulet de vitel
  • 1 lingura cu mustar
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • rozmarin
  • maghiran
  • busuioc
  • pesmet
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel in crusta aromata:

Muschiuletul de vitel se curata bine de pielite, se spala si se usuca cu un prosop de hartie. Se presara cu baza mirodenia fuchs si se unge cu mustar. Condimentele uscate se amesteca si se presara din belsug peste carne, apoi se imbraca in pesmet. Se pune carnea intr-o punga de friptura, untul se taie felii subtiri si se presara printre carne, se adauga si un pahar cu apa, se leaga punga si se pune in cuptor. Se lasa la foc mic 60 de minute, se verifica din cand in cand. Se desface apoi punga si se lasa sa se rumeneasca usor. Eu am pus in tava niste orez fiert si o cana cu suc de rosii si l-am mai lasat 10 minute in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel in crusta aromata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ionix 1

11.01.2011, 10:17

wow... arată fraged şi buun

Rocsi 1

11.01.2011, 10:55

arata nemaipomenit

corina241 1

11.01.2011, 16:34

ce aromeeee,bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]