Muschi la cuptor cu ceapa verde si ciuperci

de Rocsi in Porc, 31 Mai 2011 | 9765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr muschi de porc degresat
  • 1 borcanel ciuperci intregi
  • 3-4 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 foi de dafin
  • 1 canita mica suc de rosii
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi la cuptor cu ceapa verde si ciuperci:

Muschiuletul il spalam bine,il tamponam cu niste servete de bucatarie de surplusul de apa,apoi il taiem bucati.

ceapa o curatam ,o spalam si o taiem rondele.

ciupercile le spalam bine,si daca sunt mai mari le taiem in doua sau patru bucati.

usturoiul il curatam si il spalam,apoi il taiem in doua.

rosia o spalam si o taiem felii.

ungem un vas yena cu putin ulei.

punem carnea in vas,iar deasupra o condimentam cu sare,piper si boia de ardei.

amestecam carnea bine,cu mainile,pentru ca toate condimentele sa se omogenizeze.

apoi punem ciupercile,ceapa taiata,usturoiul si feliile de rosii.

deasupra presaram si foile de dafin rupte bucatele.

sucul de rosii il amestecam cu putin apa si ii dam drumul in vas.

punem vasul in cuptor si il lasam acolo pana ce carnea este bine patrunsa.

Sa aveti pofta!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi la cuptor cu ceapa verde si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc