Musaca de dovlecei

de ella 87 in , 24 Iul 2018 | 2789 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei medii
  • 1 tavita carne tocata
  • 1 ardei kapia
  • 2 cepe
  • Condimente delikat cu boia si ierburi italiene
  • Sare
  • Piper
  • Pesmet
  • Unt
  • 200 g cascaval
  • 2 lg pasta rosii
  • 2 oua
  • 1 paharel smantana pt gatit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de dovlecei:

Taiem felii dovleceii si presaram sare, ii lasam deoparte sa se scurga surplusul de apa.
Ne ocupam de carne, care este deja tocata, curatam cepele, ardeiul, le tragem la tigaie, punem si putina apa sa se inabuse, nu sa facem prajeala.
Adaugam carnea peste legume, amestecam sa nu se formeze ghemotoace, mai punem putina apa in care am dizolvat pasta de rosii si lasam la foc mic sa se patrunda.
Condimentam si inchidem focul.
Intr-un vas yena, ungem cu unt vasul si presaram pesmet, asezam feliile de dovlecel; urmeaza un strat de carne, unul de dovlecel, presaram si cate putin cascaval intre straturi.
La final batem ouale cu smantana, turnam sosul deasupra si venim cu o ploaie de cascaval.
Bagam la cuptor 30 min, pana prinde o crusta aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie