Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 6395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi mari
  • 1 tava carne tocata de porc
  • 1 ceapa alba
  • vegeta
  • piper
  • 1 cutie rosii cuburi
  • ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot:

Carnea tocata se pune intr-o tigaie wok cu ulei de masline si ceapa tocata marunt pentru cateva minute.

Cartofii se taie rondele nu foarte groase, dar nici foarte subtiri.

In vasul de la slow cooker Crock-Pot se pune putin ulei de masline, se asaza un strat de cartofi, sa fie peste tot acoperit, deasupra punem compozitia din tigaie, iar deasupra asezam alt strat de cartofi.

Punem cutia de rosii cuburi deasupra, acoperim cu capac, setam functia High pentru 2.30 h 

Se serveste cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate de pui la slow cooker-ul Crock-Pot 3.5 l Manual