Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 6564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi mari
  • 1 tava carne tocata de porc
  • 1 ceapa alba
  • vegeta
  • piper
  • 1 cutie rosii cuburi
  • ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot:

Carnea tocata se pune intr-o tigaie wok cu ulei de masline si ceapa tocata marunt pentru cateva minute.

Cartofii se taie rondele nu foarte groase, dar nici foarte subtiri.

In vasul de la slow cooker Crock-Pot se pune putin ulei de masline, se asaza un strat de cartofi, sa fie peste tot acoperit, deasupra punem compozitia din tigaie, iar deasupra asezam alt strat de cartofi.

Punem cutia de rosii cuburi deasupra, acoperim cu capac, setam functia High pentru 2.30 h 

Se serveste cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]