Mini tort Pavlova cu capsuni

de mirela0911 in Prajituri, 18 Mai 2014 | 5210 vizualizari

 

Bun rau!

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • un praf de sare
  • 250g zahar
  • 1/2 lgt suc de lamaie
  • 250 ml frisca
  • capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tort Pavlova cu capsuni:

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi se adauga pe rand cate o lingura de zahar si se mixeaza pana ce zaharul se dizolva complet si obtinem o spuma tare. Se pune si zeama de lamaie, se amesteca bine, apoi in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt se formeaza trei cercuri din spuma obtinuta, o intindem, ii facem niste tepi deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 110 grade si lasam pt cca o ora si ceva (depinde de cuptor) cu usa intredeschisa. Trebuie sa se usuce bezeaua si sa fie crocanta. Se lasa la racit in cuptor.

Se bate frisca, se curata capsunile si se taie felii. Luam o bezea, o ungem cu frisca, asezam capsuni peste frisca si la fel procedam si cu a doua bezea. Deasupra se pune ultima bezea si se orneaza dupa imaginatie.

Pofta sa aveti, ca eu am avut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tort Pavlova cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]