Mini tarte cu Ricotta, rosii si miere

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2016 | 2148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati foi pentru placinta (sau o foaie mare taiata in 4)
  • 1-2 rosii mari, coapte
  • cateva rosii cherry de diferite culori
  • 150 grame branza ricotta
  • coaja de la 1/4 lamaie
  • 1/2 lingurita busuioc proaspat, tocat
  • 1/2 lingurita chives proaspat, tocat
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite miere fluida
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu Ricotta, rosii si miere:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Rosiile mari se taie felii, iar cele mici, in jumatati. 

Intr-un bol, se amesteca branza cu sare, piper, verdeturile tocate si coaja de lamaie. 

Se asaza foile de placinte pe o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu mixul de branza ricotta, lasand o margine de 1 cm.

Deasupra, se asaza rosiile, intr-un singur strat. Se presara cu sare si piper si se coc 10-15 minute, in functie de instructiunile de pe ambalaj. 

Se stropesc la final cu miere si se orneaza cu frunzulite de busuioc, optional.

Se pot consuma calde sau la temperatura camerei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu Ricotta, rosii si miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv minicroissante cu crenvursti in foietaj