Minestrone

de luminita20_2006 in Supe/Ciorbe, 27 Mar 2010 | 5097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tulpina telina
  • - 200 gr boabe
  •  fasole(eu am folosit fasole fiarta in casa dar se poate pune si din conserva)
  •  - 1 ceapa
  •  - 1 cartof mic
  • -1-2 morcovi
  •  - rosii zdrobite sau rosii in bulion
  • -1 dovlecel(eu am am pus)
  •  -1 catel usturo
  • i -supa de pui
  • -oregano
  •  -busuioc
  • -ulei de masine
  •  - stelini
  • - parmezan
  •  -patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minestrone:

Legumele se spala si se taie cuburi . Se incalzeste intr-o oala ulei apoi se pun telina taiata bucati, ceapa ,usturoiul,morcovul, dovlecelul, cartoful si se lasa sa se imoaie 20min. fara sa se rumeneasca.

Apoi se adauga supa de pui si se lasa sa fiarba, iar dupa 15 min de fiert se aduga rosiile. Cand sunt gata legumele se aduga fasolea si pastele stelini, se lasa sa fiarba pana cand sunt gata pastele, se condimenteaza dupa gust cu sare , piper si oregano, busuioc.

Se serveste cu parmezan si patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de dovleac cu usturoi copt