Mic dejun....cu dovlecel

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 5416 vizualizari

 

Asa cum am mai spus,micul dejun e masa importanta pentru mine,imi asigura energia necesara peste zi.Tare-mi place cand la piata apar "prospaturile",asa ca acum am ales dovlecelul.

 

INGREDIENTE

  • dovlecel
  • faina
  • ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun....cu dovlecel:

Dovlecelul se taie felii si se presara cu putina sare.Se lasa sa stea pana se inmoaie,apoi se scurge lichidul lasat.

Feliile de dovlecel se  trec prin faina,apoi prin ou si pesmet si se prajesc in ulei.Imi place sa folosesc si pesmet,astfel este mai crocant.

Dovlecelul pane l-am insotit cu niste rosii umplute cu salata de vinete si felioare de muschi tiganesc,dar si o salata de cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun....cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]