Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2010 | 6669 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: mic dejun, parizer, branza topita, retete Aperitive / Garnituri
prajim parizerul, il scoatem pe un servetel pt a absoarbe grasimea.
intre timp prajim si ouale.
apoi scoatem ouale si le punem in cosuletele formate din parzier, intr-un alt cosulet punem branza topita.
de Retete_gustoase 1
de Bucataras 6
de Corinuta 5
de cristinne 1
nadina73 1
super pusik arata foarte bine 5 furculite,azi sant foarte darnica dau numai 5
daca ieri am lipsit azi ma revansez
Dana Cristea - pusikmea 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:12
de Panacris 9
pe 18.01 la 21:25
de laura_n 7
pe 18.01 la 16:49
pe 18.01 la 10:02
pe 17.01 la 16:57
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
RODIMUR
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!