Mic dejun fitos

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 7671 vizualizari

 

Imi facuse Gabita mai zilele trecute o pofta cu painicile ei umplute cu ou,ca musai a fost sa purced si eu sa-mi fac.Multam Gabita,tare bune au fost si eu zic ca's si elegante.

 

INGREDIENTE

  • 3 chifle
  • 3 oua
  • felii de branza topita
  • sare,piper
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun fitos:

Se taie un capacel la chifle si se scobesc de miez,atat cat sa facem loc oului.Chiflele mele au fost mai mititele,dar m-am descurcat cu ele(macar ca nu mi-ar fi parut rau sa fie mai "incapatoare" la cate de bune sunt)

Data viitoare cred ca am sa pun si niste bucatele de sunca inainte de a pune oul.

Se sparge cate un ou in fiecare chifla.Se pune sare si piper deasupra.Ungem un vas de ceramica cu unt si asezam painicile inauntru.

Dupa sfatul Gabitei,am pus deasupra folie de aluminiu,pentru ca painicile sa nu se usuce prea tare ,fiind un cuptor obisnuit.

Le-am lasat la cuptor cam 20 de minute(imi place oul sa fie mai patruns),apoi am presarat bucatele de branza topita si am mai lasat putin la cuptor.

Am pus deasupra si cate o chifteluta si gata micul dejun.S-a mancat mult mai rapid decat s-a facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun fitos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (54)

diaconta 1

07.03.2011, 19:27

Emi.stii tu ce stii

diaconta 1

07.03.2011, 19:27

Mamaie Motane mersi

adasev12 1

12.03.2011, 23:53

dia, le-ai mancat tu pe toate 3??? cam multe oua draga ....eu ma ultumesc si cu doua .....dar, in alta ordine de idei, superinteresant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresă de post pufoasă și aromată – Rețeta savuroasă de casă

pe 17.03 la 09:55

Cheesecake cu dovleac si mascarpone - Deliciu fin si aromat

de oanapl 7

pe 16.03 la 21:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane