Merlucius pane

de madi_marin in Peste, 25 Mar 2011 | 7925 vizualizari

 

Mie imi place foarte mult pestele si merlucius chiar nu mai mancasem de mult. Asa ca am facut niste snitele delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati merlucius eviscerat
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius pane:

Pestele se taie pe langa sira de-o parte si de alta, astfel obtinem 4 fileuri pe care le taiem in jumatate. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se bat ouale foarte bine, se adauga putina sare si putina faina ca sa se ingroase un pic compozitia.

Bucatile de peste se dau intai prin faina, apoi prin compozitia de ou si se pun la prajit in ulei (eu am avut de samburi de struguri) la foc mic pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Sunt foarte bune servite calde cu mujdei deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Surimi pane