Merlucius pane

de madi_marin in Peste, 25 Mar 2011 | 7420 vizualizari

 

Mie imi place foarte mult pestele si merlucius chiar nu mai mancasem de mult. Asa ca am facut niste snitele delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati merlucius eviscerat
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius pane:

Pestele se taie pe langa sira de-o parte si de alta, astfel obtinem 4 fileuri pe care le taiem in jumatate. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se bat ouale foarte bine, se adauga putina sare si putina faina ca sa se ingroase un pic compozitia.

Bucatile de peste se dau intai prin faina, apoi prin compozitia de ou si se pun la prajit in ulei (eu am avut de samburi de struguri) la foc mic pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Sunt foarte bune servite calde cu mujdei deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Somon pane cu mujdei si mamaliguta