Mere coapte cu visine a la Anisoara / Concurs Bucatarasul copiilor

de Bucataras in Dulciuri, 28 Apr 2009 | 8237 vizualizari

 

Mere coapte cu visine de la Anisoara, delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 4 mere
  • zahar
  • visine
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu visine a la Anisoara / Concurs Bucatarasul copiilor:

Se spala bine merele. Cu un cutit bine ascutit se scoate codita si se fac gropite in fiecare mar. In gropita de la mar se adauga cite o lingurita de zahar, apoi se umple cu visina scursa de sucul ei si se aranjeaza pe tava de la cuptor, care este unsa cu unt sau ulei.

Se fac cu scobitoarea citeva gauri in fiecare mar si se toarna putina apa in tava.

Se coc in cuptorul incins pina la 200 grade - 10-12 minute. Se inchide cuptorul si se mai lasa merele in cuptor , inca 5 minute.

Se scot din cuptor , se pun pe un platou, se racesc si se presara merele  cu zahar pudra .  Cele mai gustoase mere pentru copt in  cuptor sunt merele de tip Golden.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu visine a la Anisoara / Concurs Bucatarasul copiilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]