Mazare florentina

de Raluca in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2009 | 4757 vizualizari

 

Cautam pe net informatii despre Toscana. Si am gasit niste retete din acea regiune. Evident ca un bucataras ce sunt, le-am incercat, le-am fotografiat, si acum le postez :-)

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi de mazare congelata (mie mi-a fost mai comod cu cea congelata, dar merge evident si proaspata)
  • 200 g bacon afumat
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel
  • sare, piper
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare florentina:

Pisam usturoiul si il punem la calit impreuna cu bacon-ul taiat fidelute. Adaugam apoi mazarea si jumatate de cana de apa. Lasam sa fiarba pana e gata mazarea. Potrivim de sare si piper. Dupa ce stingem focul, mai amestecam si vreo 2 linguri de patrunjel tocat. Si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare florentina" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bucataras 1

06.05.2009, 23:08

chiar misto, mai ales ca se face foarte rpd

Oana 1

06.05.2009, 23:20

Mmm, mai Bucataras Raluca, chiar super garnitura asta >D< ! Eu as mai pune si niste rondele de morcovi, pentru culoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare