Mazare cu pipote si inimi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 29 Mar 2011 | 8469 vizualizari

 

mazare facuta in orice forma e preferata lu doru, iar andutu il mosteneste, papa atat de bine mazare ca nici nu-mi vine sa cred

 

INGREDIENTE

  • o punga de mazare congelata
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • ardei rosu congelat am avut eu
  • 300 g pipote si inimi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • nuscoara
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pipote si inimi:

Pentru inceput spalam si curatam pipotele si inimile de pielite si le punem la fiert in apa rece cu putina sare.

Spumam de ate ori este nevoie.

In alta olicica inabusim ceapa, cu morcovul si ardeiul in 2 linguri de ulei, o lingura de boia si un pahar de apa.

Dupa ce s-au inmuiat legumele le punem peste pipote si inimi.

taiem cartofii cubulete si ii punem si pe ei peste si ii lasam pana se inmoaie.

Apoi pune si mazarea si lasam pana fierb toate.

La sfarsit condimentam cu sare, piper si nucsoara dupa gust.

asezonam cu patrunjel.

Servim alaturi de o salata de leurda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pipote cu ciuperci si sos de vin rosu