Mazare cu pipote la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 5974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de mazare,
  • 1/2 kg de pipote,
  • 1 ardei,
  • 1 cana apa
  • morcov,
  • pastarnac,
  • ceapa,
  • sare,
  • cimbru
  • piper alb
  • marar

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pipote la cuptor:

Cantitatile le alegeti in functie de gust

Intr-o cratita fierbeti putin pipotele cu sare, pt k mazarea este deja fiarta( dak puneti mazare congelata le puteti pune fara a le mai fierbe)
Am pus sarea, piperul, cimbrul si am amestecat un pic in mazare. Am taiat legumele si le-am pus intr-o tava de yena, peste care am pus mazarea si pipotele fierte, 5-6 linguri de ulei si le-am amestecat.

La vasul asta eu nu am capac asa ca am acoperit cu o folie de aluminiu si am bagat la cuptor.
Am lasat la cuptor cam 30 min cu folia, dupa care am indepartat-o si am mai lasat 15 min.
Dupa ce am scos tava din cuptor presaram marar taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pipote la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi in sos de rosii cu vin