Manitass de Cerdo Al Horno (Picioare de porc la cuptor )

de Andreea_Mario in Porc, 27 Sep 2012 | 9944 vizualizari

 

hmm, super bune. Sper sa va iasa, sunt simple de facut :)

 

INGREDIENTE

  • 7 picioare de porc
  • sare ,
  • ulei .
  • 2 kg de ceapa
  • conserva de rosii .
  • condimente
  • putina pasta de rosii
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Manitass de Cerdo Al Horno (Picioare de porc la cuptor ):

Se fierb picioarele de porc, ca sa fie moale carnita de pe ele. Le lasam la fiert 30 de minute in oala sub presiune    

Curatam ceapa si o taiem in solzisori. Peste ceapa adaugam sare, dar nu multa. Dupa ce s-a calit adaugam  conserva de rosii si lasam sa fiarba. dupa ce sa fiert adaugam putin pasta de rosi  si asezam picioarele de porc in tava. Peste ele adaugam acesta salsa de ceapa si rosii si condimentam dupa gust   

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Manitass de Cerdo Al Horno (Picioare de porc la cuptor )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta