Mancarica din carne de porc cu mamaliguta

de mena29 in Mancaruri cu carne, 14 Oct 2010 | 4916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc;
  • 1-2fire de praz(depinde de marimea lor);
  • 2 ardei rosii;
  • 2 rosii;
  • 1 lingurita boia de ardei dulce;
  • sare,
  • piper,
  • ierburi aromate(maghiran,busuioc);
  • 1 lingura de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica din carne de porc cu mamaliguta:

Spalam si zvantam carnea cu un servet,o taiem cuburi si o prajim  intr-o cratita cu putin ulei.Scoatem carnea cu o paleta si in grasimea din cratita calim usor prazul spalat,uscat si taiat rondele,adaugam,ardeiul taiat feliute, boiaua,sare dupa gust,piper si ierburile aromate,amestecam si reintroducem carnea in cratita,adaugam si rosiile curatate de pielita si taiate cuburi sau felii si amestecam usor toate ingredientele.Presaram o lingura de faina,amestecam din nou si adaugam apa atat cat sa acopere carnea.Fierbem la foc mic 20 min.si amestecam din cand in cand sa nu se prinda pe cratita.Servim cu mamaliguta si cu o salata de legume sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica din carne de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mena29 1

06.12.2010, 16:08

te astept

Cris2711 1

18.12.2010, 17:01

cand iti vad reteta mi se face dor de casa

mena29 1

26.12.2010, 16:53

Hai acasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gyros cu carne de porc