Mancarica cu carne de pasare si cartofi

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2010 | 6841 vizualizari

 

O tocanita simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe sau spate de pasare
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • o ceasca de bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru
  • curry, sare, piper boabe
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu carne de pasare si cartofi:

   Se fierbe carnea in apa cu putina sare, avand grija sa adunam spuma formata la fierbere.

   Intr-o cratita se caleste ceapa tocata fideluta, in 3-4 linguri ulei de masline si o ceasca de apa.

Se adauga supa ramasa de la fierberea carnii, cartofii taiati felii potrivite , apoi bulionul si condimentele.

Se lasa la fiert pana intra furculita in cartofi si adaugam carnea fiarta  si usturoiul feliat, lasand inca 10 minute pe foc.

  Oprim focul si presaram marar verde, tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu carne de pasare si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

08.05.2010, 23:37

mie ina eu vreau ela si-a facut plinu azi mi-a lasat mie tot si am si 5 furculite vrei?

Ina 1

09.05.2010, 08:58

cu multa placere, medioto

Ina 1

09.05.2010, 09:00

Nadina, si 5 linguri sunt bune. Esti o draguta , multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui si pulpe aromate la cuptor