Mancarica cu carne

de nico15 in Porc, 13 Noi 2010 | 5636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de cartofi
  • 2 dovlecei
  • jumatate de kilogram de coasta de porc cu carne
  • 2 ardei grasi de culoare rosie
  • 150-200 g de ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1-2 lingurite de boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu carne:

Cartofii se curata se spala si se taie in sferturi, ceapa se toaca marunt si se pune la calit, ardeii se taie marunt si se adauga, usturoiul se zdrobeste si se pune peste, se lasa la calit 10 minute se adauga si boia dulce, se pun toate ingredientele si se lasa la fiert mai mult de 30 minute se pune sare si piper, carnea se pune si ea la calit un pic cu cimbru si jumatate de cana de vin rosu si se lasa pana se inmoaie carnea si este patrunsa de vin si celelate condimente(cimbru), dupa care se adauga peste legume cand este aproape gata se pun 2-3 linguri pasta de tomate si se continua fierberea, se verifica cand este gata se lasa sa scada mancarea(sa nu fie apoasa).

Este o mancare simpla dar foarte gustoasa.
Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

13.11.2010, 21:30

Laly 1

13.11.2010, 22:49

Am ajuns si eu

nadina73 1

14.11.2010, 11:07

ceva asemanator si eu am facut saptamana asta5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat