Mancare rece din piept de curca

de iry-gabriela in Curcan, 16 Iun 2013 | 7716 vizualizari

 

......imi cer scuze pentru poza dar am reusit in ultimul moment sa o fac pentru ca a fost bataie pe ea de paste,mii de scuze....

 

INGREDIENTE

  • 700 gr piept de curca,
  • 1,5 kg de ceapa,
  • o lingura bulion,
  • 100 gr de masline,
  • sare ,
  • 3 frunze de foi de dafin
  • un praf de piper
  • o lamaie pentru decor(se pot consuma bineinteles impreuna)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare rece din piept de curca:

Pieptul de curca se portioneaza si se pune in oala la calit, dar foarte putin fara a se praji.

Ceapa se curata, se spala si se taie julien, dupa care se adauga peste pieptul de curca si se completeaza cu apa pana se cuprinde si se lasa la fiert sa scada putin cate putin. Se adauga sare dupa gust, piperul, foitele de dafin si maslinele. Spre final se adauga si bulionul si apoi se lasa la fiert pana scade.

Se decoreaza cu felii de lamaie si se serveste rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare rece din piept de curca" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Mâncare rece de iepure cu măsline