Mancare de mazare cu pui

de AndreeaMaria in Pui, 12 Apr 2011 | 7967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 2 borcane de mazare (borcan la 800 g)
  • 1 ceapa medie
  • 100 ml suc de rosii sau 2 linguri de bulion
  • 1 lingura de faina
  • ulei
  • sare dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita de knorr legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu pui:

Puneti intr-un vas ciocanelele si le fierbeti.

Dupa ce s-a fiert carnea,puneti intr-o cratita ceapa sa se caleasca.

Adaugati apoi carnea si putina sare,le amestecati bine si le mai lasati 1-2 minute sa se caleasca impreuna.

Se pune apoi mazarea si se completeaza cu apa in care a fiert carnea,cat sa acopere mancarea.

Se lasa sa fiarba,se adauga sucul de rosii amestecat bine cu faina.Se mai lasa sa fiarba ~10 minute,amestecand din cand in cand.

Se potriveste de sare,knorr legume si se adauga patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu piept de pui