Mazare cu aripioare

de Sim0na in Pui, 13 Mar 2012 | 7167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aripioare de pui
  • 900 g mazare congelata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • suc rosii
  • sare
  • delikat de gaina
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu aripioare:

Am prajit aripioarele de pui, pe care le`am spalat si curatat inainte.

Ceapa am tocat-o marunt si am calit-o in ulei. Cand a devinit aurie, am adaugat si ardeiul tocat si am stins cu apa calda. Am adaugat mazarea si am lasat la fiert 15-20 min. Zeama trebuie sa fie doar cat sa acopere toate ingredientele, completandu-se pe parcurs. Se potriveste de sare. Am adaugat si carnea si am lasat sa fiearba.

Cand si legumele sunt aproape fierte, se adauga sucul de rosii si se mai lasa un pic la fiert. Pentru cine doreste o mancare mai groasa, se pot pasa 2-3 linguri de mazare sau se dizolva in putina apa 1 lingura de faina si amestecata in mancare.

Cand este gata se opreste focul si se adauga marar din abundenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu mazare