Mancare de mazare cu costita afumata

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 13 Iul 2013 | 8675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe de marime medie
  • 2 ardei diferit colorati
  • 20 ml ulei
  • 700 gr. mazare congelata
  • 3 rosii (date pe razatoare)
  • 1 cutiuta mica de bulion
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde tocat
  • cca 400 gr. costita afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu costita afumata:

Legumele (ceapa si ardeiul) tocate marunt se calesc in ulei.

Se adauga cca 200 ml apa,apoi adaugam mazarea congelata.

Dam rosiile pe razatoare si le punem peste mazare. Lasam mancarea sa fiarba la foc potrivit, cand e aproape gata, adica cand lichidul a scazut suficient de mult, adaugam pasta de bulion care coloreaza si leaga mancarea, mai dam cateva clocote si stingem focul. Adaugam mararul tocat marunt si acoperim mancarea cu un capac.

In tigaie separata adaugam 2 linguri de ulei, costita taiata felii de grosimea dorita, o rumenim pe ambele parti si servim cu mazarea careia intre timp i s-au intrepatruns aromele.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

- Andreea - 1

13.07.2013, 20:36

diaconta 1

13.07.2013, 21:02

de cand am si eu in plan sa fac mazare.
tare bine arata

Rocsi 1

13.07.2013, 21:53

Mmm ce buna..Pana la mine a ajuns mirosul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare, cu pulpa de porc