Tarta de dovlecei cu legume

de trifadalia in Mancaruri de legume, 26 Sep 2018 | 3238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc dovlecel (600 grame)
  • 300 gr branza telemea
  • 150 grame faina
  • 60 ml ulei
  • 5 oua
  • 1 buc morcov
  • 1 buc ceapa1/2 buc ardei rosu
  • 1 legatura marar verde
  • 1 leg ceapa verde ( frunzele)
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de dovlecei cu legume:

Dovlecelul se spala si se rade pe razatoarea mare. La fel si ceapa, si se lasa jumatate de ora sa stea la inmuiat cu sare.

In alt bol se rade si branza telemea, peste care se adauga ardeiul taiat subtire cubulete  sau julien dupa preferinte. Se pune si mararul taiat marunt si frunzele de la ceapa verde.

In alt bol se ssarg ouale si se bat putin cu telul cat sa se desfaca albusul de galbenus. Peste oua se pune dovlecelul si ceapa stoarse de zeama, se adauga apoi branza si restul ingredientelor. Se amesteca sa se omogenizeze. Se cerne faina peste compozitie amestecand usor. La final se adauga si praful de copt.

Compozitia se pune in tava unsa si tapetata la copt pentru 30 de minute, in cuptorul preincalzit, la 150 grade Celsius.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de dovlecei cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de taitei cu tofu si Furikake