Mancare de ficatei

de alice_ciobanu in Ficat, 14 Dec 2011 | 4459 vizualizari

 

O reţetă foarte simplă, exact numai bună cât să îţi tempereze foamea de prin stomac.

 

INGREDIENTE

  • ficat de pui
  • ceapă - una bucată
  • un ou
  • ulei
  • sare după gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ficatei:

Se curăţă şi se dă sub un jet de apă ficatul de pui. Se taie bucăţele potrivite.

Ceapa se curăţă şi se taie mărunt. Se pune la călit în ulei, numai cât să capete o frumoasă culoare aurie. Se pune apoi şi ficatul de pui. Se lasă totul pe foc, întorcându-se din când în când, să nu se prindă de tigaie.

Apoi se toarnă o cană de apă şi se lasă la foc mijlociu până scade apa, iar ficatul de pui e frumos pătruns. Când totul e aproape gata, se aruncă un ou zbătut bine şi se mai lasă totul 2-3 minute. Se pune un praf de sare, după gust. Am servit această mâncărică cu nişte sănătoşi cartofi natur.

Poftă Bună! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (4)

Lau 1

14.12.2011, 20:30

de mult nu am mai facut

MotanLaOale 1

14.12.2011, 22:30

mamaieelena 1

17.12.2011, 23:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]