Mancare de fasole pastai, la Multicooker

de Ina in Mancaruri de post, 20 Dec 2014 | 7422 vizualizari

 

O mancarica usoara, gustoasa si la indemana oricui

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole pastai ( eu am avut congelata )
  • 1 ceapa
  • un morcov
  • 400 g rosii in bulion / zarzavat
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole pastai, la Multicooker:

Ceapa si morcovul se curata, se toaca marunt si se pun in vasul de la multicooker, impreuna cu 3-4 linguri cu ulei  si un praf de sare.

Se porneste multicooker-ul pe program stew. Cand ceapa devine translucida se adauga o ceasca cu apa si rosiile in bulion, tocate sau pasate, lasand in continuare sa fiarba.

Dupa 10-15 minute adaugam  fasolea pastai si inchidem iar capacul.

Cand programul se termina, scoatem aparatul din priza, apoi adaugam patrunjel verde tocat si potrivim gustul de sare si piper.

Noi am servit alaturi de chiftele din soia. 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si fasole din conserva, sau proaspata

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole pastai, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la Multicooker