Mancare de fasole pastai, la Multicooker

de Ina in Mancaruri de post, 20 Dec 2014 | 6881 vizualizari

 

O mancarica usoara, gustoasa si la indemana oricui

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole pastai ( eu am avut congelata )
  • 1 ceapa
  • un morcov
  • 400 g rosii in bulion / zarzavat
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole pastai, la Multicooker:

Ceapa si morcovul se curata, se toaca marunt si se pun in vasul de la multicooker, impreuna cu 3-4 linguri cu ulei  si un praf de sare.

Se porneste multicooker-ul pe program stew. Cand ceapa devine translucida se adauga o ceasca cu apa si rosiile in bulion, tocate sau pasate, lasand in continuare sa fiarba.

Dupa 10-15 minute adaugam  fasolea pastai si inchidem iar capacul.

Cand programul se termina, scoatem aparatul din priza, apoi adaugam patrunjel verde tocat si potrivim gustul de sare si piper.

Noi am servit alaturi de chiftele din soia. 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si fasole din conserva, sau proaspata

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole pastai, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci cu morcov-Multicooker