Mamaliguta in straturi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2013 | 4812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • apa, sare si malai pentru mamaliguta
  • 150 gr cascaval afumat Delaco
  • 150 gr cascaval Delaco Sofia
  • 300 g branza de burduf
  • 300 gr carnati de casa
  • 200 gr kaizer afumat
  • 100 gr unt
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi:

Incepem prin a pregati mamaliguta dupa cantitatile dorite. As recomanda ca aceasta sa fie mai moale si nu uscata prea mult. In paralel, prajim carnatii si kaizerul taiat in felii subtiri. Intr-o tava intinsa, asezam un strat de mamaliguta, cuburi de unt si cascaval ras, branza de burduf sfaramata si carnatii prajiti cu kaizerul afumat.

Asezam apoi cuiburi de mamaliguta din loc in loc, presaram restul de cascaval ramas si spargem cele 4 oua. Dam tava la cuptor pana ce ouale s-au copt suficient. Optional se mai presara putin cascavl, cand scoatem tava din cuptor. Se serveste calda,

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cantitatile difera in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete cu carne de porc si cascaval