Mamaliga cu tarate

de costi7hector in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2019 | 4057 vizualizari

 

Reteta romaneasca.

 

INGREDIENTE

  • 350 g malai,
  • 50 g tarate,
  • 1 l apa,
  • ulei,
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu tarate:

Se pune apa la fiert cu sare si putin ulei in tuci.

Cand clocoteste apa, se da focul mic si se adauga malaiul in ploaie, amestecand continuu cu un tel. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se adauga si taratele, tot amestecand continuu. Dupa ce dau cateva clocote, se opreste focul si se lasa cateva minute la racorit, apoi se scoate in vas de lut. Se serveste ca garnitura la friptura, sarmale, cu branza si smantana sau cum doriti. :P Serviti cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu tarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu branza si gris