Brandada pe paine prajita cu usturoi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2014 | 6055 vizualizari

 

O reteta de aperitiv minunata a lui Gordon Ramsey.el a folosit ca peste file de cod eu nu am gasit si am pus file de pangasius si am adaugat in plus ceapa

 

INGREDIENTE

  • 350 g cartofi
  • 3 bucati de file de pangasius
  • 150 ml smantana
  • 150 ml lapte(eu am pus ceva mai mult)
  • 2 catei de usturoi
  • sare/piper/busuioc
  • 1 ceapa mica alba de apa sau rosie
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brandada pe paine prajita cu usturoi:

Intr-o tigaie se pune ulei de masline si bucatiile de peste,impreuna cu condimentele.Se lasa acteva minute pe fiecare parte,iar cand e gata se scoate pe o farfurie sa se raceasca.

Cartofii se taie cuburi,se pun intr-o cratita,se adauga laptele ,smantana si usturoiul taiat felii, se pun la fiert pana se inmoaie(eu am mai adaugat lapte si bineinteles nu au fost gata dupa 10-12 min cum scrie in carte).

Daca mai ramane zeama se scurg cartofii si se paseaza usor,se pune sare si se dau deoparte.

Peste se face bucatele mici,se amesteca cu cartofii pisati.

Ceapa se toaca marunt,se pune ulei de masline si zeama de lamaie,se amesteca bine si se adauga peste compozitia de cartofi.

Se orneaza cu patrunjel proaspat.

TIPS-URI

1

Se serveste la temperatura camerei de preferabil pe paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Brandada pe paine prajita cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]