Madeleine-reteta clasica

de ianculubita in Prajituri, 29 Sep 2011 | 43323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3oua
  • 150g zahar
  • 200g faina
  • 2linguri apa floare de portocal
  • 1praf de copt
  • 100g unt topit
  • 50ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madeleine-reteta clasica:

Se amesteca ouale cu un praf de sare,zahar,apa de floare de portocal,putin lapte,faina si praful de copt cernute impreuna,untul si restul de lapte;formele se ung cu putin unt topit sau ulei cu pensula,apoi se toarna compozitia si se dau la cuptor 15-20min;pentru ca nu mi-am adus decat o singura forma de madeleine,am folosit si formele de briose.

TIPS-URI

1

apa de floare de portocal,se poate inlocui cu esenta de migdale

Daca ti-a placut reteta noastra "Madeleine-reteta clasica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere