Macrou la cuptor

de madi_marin in Peste, 13 Iun 2015 | 12591 vizualizari

 

Macroul este unul din peştii care ne plac. Este gustos , accesibil şi poate fi pregătit în multe feluri.

 

INGREDIENTE

  • 2 macrouri
  • 2 roşii mari
  • 2 felii de lămâie
  • sare
  • piper
  • 2 căţei de usturoi
  • mărar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Peştii se curăţă, se spală şi se taie bucăţi.

Se pun bucăţile într-un castron termorezistent.

Usturoiul se taie feliuţe, roşiile bucăţele mici , feliile de lămâie la fel şi se pun peste peşte.

Se condimentează cu sare şi piper, se presară mărar tocat ,se acoperă cu apă şi se dă vasul la cuptor.

Peştele se întoarce o singură dată.

Se lasă la cuptor până scade lichidul şi peştele se rumeneşte frumos.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]