Limba soacrei

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 26 Iul 2017 | 7492 vizualizari

 

 Ce denumire amuzanta! :))

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 4 linguri de maioneza
  • 4-5 catei de usutoi
  • 2 rosii
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba soacrei:

Mai intai, spalam vinetele si le taiem felii cat mai subtiri. Le dam un praf de sare. Le frigem pe gratar sau in tigaie.

Amestecam maioneza cu usturoi pisat si adaugam sare. 

Ungem fiecare felie de vanata cu maioneza, adaugam o felie de rosie si rulam.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vi se par gretoase cu maioneza, le puteti umple cu crema de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba soacrei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete in otet balsamic cu usturoi"a la Eluta"